Mentor Pelaburan EMAS & PERAK Fizikal

Wednesday, October 28, 2009

Contoh Bank-In RM30,000 ke Public Gold Untuk Jadi Agen

CASE STUDY 1



ni pokli nak share contoh bank in slip agen pokli En Suhaili dari Sarawak beli emas dan jadi agen dengan Public Gold...Rm30K kedalam akaun Public Gold..tapi beliau beli lebih skit sampai Rm33,062....huhuhuhu tak rugi beli emas....kalau join pon beli emas jugak kalau orang order....komisen dah RM33,062 x 1.5% = RM495.93 dah boleh bayar Personal Loan 30K tuh.....huhuhuhuhuuhu.......Simpan resit sebagai bukti....emas akan di uruskan oleh Patricia PG untuk penghantaran......Selamat Menjadi Agen Pokli.....

Kita bekerja bersama-sama Networking Pokli

ni contoh yang pokli ambil gambar Emas En Suhaili di blog http://kedaiemas.net/ yang di beli oleh beliau...dpt Emas...Komisen...best kan? happy cerita dia


CASE STUDY 2

En Ghazali Seman...boleh masuk blog beliau.....http://emasghazali.blogspot.com/
harini baru join..bank in RM30k kat maybank

ni contoh quotation & bank slip




CASE STUDY 3

Agen Pokli bank in duit utk jadi master dealer



2 comments:

Home User said...

kuching dah ada ke belum pokli? saya mau beli 20g PG tiada stok.

Betong jauh...

zamri

PoKLi said...

kuching dah ada
nanti call en suhaili...dia agen pokli di sana
no ada di dlm www.pokli.com